Hoppa till sidans innehåll

Träningsmötet 20/3

18 MAR 2013 20:00
Vårt traditonella träningsmöte äger rum nu på onsdag 20/3. Som vanligt så kommer vi att diskutera ett antal intressanta punkter.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2014 20:01

Träningsgrupper

Vi har haft en hel del nybörjare som bara har kommit ett par gånger, och därefter inte dykt upp fler gånger. Kan kanske bero på att det trots allt har gått för fort i sub12 gruppen? Vi kommer att t.ex. försöka samla alla nybörjare varannan tisdag för att det skall bli en mer homogen nybörjargrupp. Ledare för dessa nybörjargrupper kommer att bli några av våra erfarna cyklister.

En helt ny satsning kommer även att bli en ren tjejgrupp, likadant här, någon av våra erfarna cyklister kommer att vara med.

Mer om dessa grupper kommer i slutet på veckan, tider, hastigheter m.m.

 

Lördagsträning

Lördagsträningen har redan dragit igång. Lördagsrundorna kommer allt eftersom att ökas på så att det innan Vätternrundan kommer att vara ~18-milarundor.

Målet för en del av våra cyklister kommer att vara sub9 på VR.

 

Övrigt:

Vi skall vara klara vad syftet är med träningen innan vi kör ut: Hur långa förningar skall vi ta, vad är syftet med t.ex. intervallerna, vilken hastighet skall vi hålla. Det finns mycket mer och det kan nog vara läge att titta igenom när vi har vårt träningsmöte i vår.

HS-logga


Klubben Cyklistens
Huvudsponsorer
 

Extern länk till sponsor Elektroinstallation AB

 

 

 

 
 
 
 
Övriga samarbetspartners
 
ct_190_banner
 

 
 

Postadress:
Klubben Cyklisten - Cykel
Husie kyrkoväg 92
21238 Malmö

Besöksadress:
Husie kyrkoväg 92
21238 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@klubbencykliste...

Se all info